ANKARA / YENİMAHALLE - Celayir İlkokulu

‘‘MY WORD BOX’’ adlı e Twinning projemiz

Romanya ile kuruculuğunu üstlendiğimiz ‘‘MY WORD BOX’’ adlı e Twinning projemiz ulusal destek servisi tarafından onaylanmıştır.Projemizin amaçları;Öğrencilerin dil öğrenmelerini kolaylaştırmak. Bilişsel gelişimlerini desteklemek.Dikkat, odaklanma, hafıza ve problem çözme gibi becerileri.Özgüvenlerini artırmak. Farklı kültürlerden insanlarla iletişim kurabilmelerine ve yeni deneyimler yaşamalarına fırsat sunmak.Kültürel farkındalıklarını artırmak.Çocukların farklı kültürleri tanımalarına yardımcı olmak.Dünya görüşünü genişletip  onları daha hoşgörülü bireyler haline getirmek.Eğlenceli içerikler ve etkinlikler düzenleyerek öğrenmelerini en üst seviyede desteklemek aktif katılımı sağlamaktır. İş sürecimiz 2024 Şubat ayında başlayıp 2024 Mayıs ayında son bulacaktır.

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 18:12 - Görüntülenme: 162