ANKARA / YENİMAHALLE - Celayir İlkokulu

‘MY HEALTHY LIFE JOURNEY’’adlı e Twinning projemiz

Romanya ile kuruculuğunu üstlendiğimiz ‘MY HEALTHY LIFE JOURNEY’’adlı e Twinning projemiz ulusal destek servisi tarafından onaylanmıştır.Projemizin amaçları; Öğrencilerin büyüme ve gelişmelerini desteklemek.Dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak.Enerji seviyelerini artırmak.Spor yapma alışkanlığı kazandırmak.Öğrenme ve hafıza becerilerini geliştirmek.Daha iyi konsantre olmalarını sağlamak.Öğrenme ve hafıza becerilerini geliştirmek.Kişisel gelişimi desteklemek.Stresle başa çıkma yöntemlerini öğretmek.Besinler,spor dalları,hafıza teknikleri,stres yönetimi vb. konularda merak duygusunu geliştirerek öğrencilerin yeni kavramlar ve kelimelerle tanışmasını sağlamak, çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemek.Öğrencilerin süreç içerisinde işbirliği, paylaşma, girişimcilik ve iletişim becerilerini geliştirmektir.İş sürecimiz 2024 Şubat ayında başlayıp 2024 Mayıs ayında son bulacaktır.

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 18:09 - Görüntülenme: 113