ANKARA / YENİMAHALLE - Celayir İlkokulu

Ayşe SANCAR YAZICI - Okul Müdürü

1984 yılında İzmit’te doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tamamladı. 2001 yılında liseden okul 1.si olarak mezun oldu. Aynı yıl Kocaeli Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne başlayarak 2005 yılında mezun oldu. 2020 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

2006 yılında meslek hayatına sınıf öğretmeni olarak Kocaeli Körfez ilçesi Yavuz Selim İlkokulu’nda başladı. 8 yıl burada görev yaptıktan sonra 2014 yılında Ankara Yenimahalle’ye geldi. Kısa süreli Ziya Gökalp İlkokulu ve İsmet Kurtuluş İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 2015-2020 yılları arasında Oğuzlar İlkokulu’nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2021 yılında yine Oğuzlar İlkokulu’nda müdür vekili olarak görevine devam etti.  2021 Eylül ayında Celayir İlkokulu’na okul müdürü olarak atandı.